Recension av Avivir aloe vera Creme Xtreme 70% – 150ml

Om du upplever att din hur är irriterad, spricker eller är sträv så kan den nya krämen från Avivir hjälpa dig.

Krämen är utvecklad från deras tidigare krämer, den har en lite högre nivå av aloe vera. Denna krämen är alltså gjord för dig som behöver extra hjälp med din hud. Avivir är kända för deras solida produkter som oftast har en fördelaktig pris.

Krämen fungerar inte bara som ansiktslotion men även som bodylotion. Dessutom kan den användas som nattkräm. Det är en kräm som kan användas till vad som helst där du får användning av den och den lindrar snabbt.

En solid hudvård

Den har ett naturligt högt värde (70%) av ekologisk Aloe Vera. Aloe Veran fungerar som en booster till din hud då den gynnar hudens naturliga försvar, den förbättrar din fukttillförning och skyddar dig mot bakterier. Ut över detta återuppbygger den hudens naturliga försvar mot irritation och kan göra din hud ännu bättre än den var förr.

Krämen innehåller dessutom oljor från Aloe Veran som näringsberikar huden. Dessa oljor gynnar också den naturliga strömningen av blod.

Utöver detta så innehåller krämen E-vitamin. E-vitamin neutraliserar fria radikaler och på det sättet skyddar den dig alltså mot olika angrepp från naturen. De fria radikalerna kan också påverka ditt DNA och därför rekommenderar vi den till folk med en låg nivå av antioxidanter. E-vitaminer kan vara svåra att ta upp från andra källor och här hjälper krämen alltså med kroppens behov av E-vitamin.

Krämen är också en ”vatten i olja” kräm. Detta betyder att den innehåller naturliga oljor från Aloe Veran som går in och lägger sig på huden som en barriär. Detta betyder att den naturliga fuktigheten från din hud inte avdunstar och du bibehåller en behaglig hud. Dessa oljor får också din hud att andas naturligt.

Ett mindre problem med krämer är dens storlek. Den innehåller 150 ml kräm som – i förhållande till andra krämer – inte är så mycket. Detta överkommer krämen dock med sina kraftiga egenskaper.

Till den problematiska huden

Om du har särskilt torr eller irriterad hud kan denna kräm alltså med fördel användas till att gynna hudens naturliga försvar. Den hjälper dessutom på sprucken och sträv hud.

Den är därför optimal till dig som fattas fuktighet och vård till din hud. Krämen är 100% ekologisk och naturlig och är därför skonsam mot din hud till skillnad från andra krämer med en massa farliga kemikalier. Krämen är dessutom blivit hanterad skonsamt under själva produktionen för att utnyttja utbytet av Aloe Veran.

Krämen finns dessutom till billiga priser på nätet och i butiker.

Vi rekommenderar varmt krämen till alla som fattas en bra kräm till deras hud och om du letar efter fler naturliga produkter så klicka dig vidare in på våra olika uppslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright nm foodtruck 2019
Shale theme by Siteturner