Recension av Dr. Ogranic Manuka Deo Roll-on

Dr. Organic Manuka Deo roll-on – 50ml.

Om du går och letar efter deodoranter som kan optimera din hud, förminska lukt och samtidigt är naturligt skonsam vid din hud, så är detta deodoranten för dig. Dr. Organic lanserar ännu ett nytt tillägg till deras serie av naturliga produkter och denna är mildast sagt ett mästerverk.

Deodoranten är en roll-on typ och fungerar därför djupare i huden än vissa spray-deodoranter. Den fungerar som en anti-bakteriell deodorant som tar bort bakterierna som luktar. Den har dessutom en frisk doft av honung ifrån Manuka-honungen.

Deodoranten fungerar hela dagen och skapar ett lager på huden som ser till att din hud kan andas. Den är därför ideell till dagligt bruk.

Fylld med naturlighet

Själva deodoranten är gjord av certifierad ekologisk Manuka-honung, Aloe Vera och solrosolja. Denna kombination av naturliga produkter skapar tillsammans en deodorant som inte innehåller kemikalier och samtidigt fungerar som en bakteriedödande deodorant. Aloe Veran i deodoranten fungerar som en extra hjälp till din hud och kan faktiskt bekämpa irriterad hud – något som ofta förekommer i armhålan.

Den innehåller dessutom isländsk och irländsk mossa som tillsammans med E-vitamin hjälper mot fria radikaler som kan skada huden. Isländsk och irländsk mossa fungerar också som en olja som skyddar huden emot angrepp utifrån och ger naturlig fukt till t.ex. armhålan där det typiskt kan vara svårt att få luft.

Ut över detta så hjälper den också din hud som helhelt, alltså inte bara just där var du använder den. Den naturliga honungen tränger in i huden och öppnar upp för kanaler i huden som kan vara blockerade. Dessa kanaler ser till att det tillströmmar många goda mineraler som annars inte kan nå helt runt i kroppen.

Vi har dessutom upplevt att deodoranten också bygger upp hud på olika ställen där du använder den. Därför är det alltså inte bara bunden till armhålan, men också andra ställen där du svettas. Här kan det nämligen uppstå irritation från svetten som deodoranten alltså förhindrar.

En god honung

Manuka-honungen som är känt för att vara ”Naturens mirakel”, skapar en deodorant som inte bara doftar bättre, men också håller längre. Dessutom så är den 100% ekologisk och har blivit världskänd för att kunna döda multiresistenta bakterier – något som många läkemedel har problem med. Honungen kommer ifrån en planta i Nya Zealand som tills nyligen har varit okänd. Honungen smakar dessutom fantastisk, dock rekommenderar vi att ni inte slickar på deodoranten.

Den har inte givit några problem med irritation av huden och vi använder den fortfarande. Den har varit ett perfekt alternativ till andra deodoranter som är syntetiskt framställt.

Vi rekommenderar deodoranten till alla som letar efter ett naturligt alternativ till deras tidigare deodorant. Den håller längre och ger en söt doft av honung. Den är dessutom billig och själva deodoranten håller väldigt länge. Vi ger den 4,5/5 för deodorantens många egenskaper. Den går dock bara att köpa via nätet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright nm foodtruck 2019
Shale theme by Siteturner